Pada Städ

Städ Uppsala

För en enklare vardag

Varmt välkommen till Pada Städ, en städfirma som erbjuder kvalitetstjänster inom städ till företag och privatpersoner i Uppsala med omnejd. Hit till oss kan du vända dig för att få omfattande hjälp med det mesta inom städbranschen, allt ifrån hemstädning till kontorsstädning. Här på Pada Städ är visionen tydlig, vi vill att våra resurser ska förenkla vardagen för våra kunder. Vi strävar efter att alltid leverera ett resultat där kvalitet står i fokus. Ett väl utfört arbete och en professionell service är vårt tillvägagångssätt för att göra respektive kund nöjd. Kontakta oss redan idag om du önskar hjälp med städ, så ger vi dig en trevlig inomhusmiljö!

Om oss

Pada Städ är en firma där vi bryr oss om våra medarbetare och våra kunder, vi säkerställer att våra anställda trivs med sitt arbete och att kunden trivs med resultatet som vår kunniga personal utför. Här finns en fingertoppskänsla och stora kunskaper som möjliggör fantastiska resultat. Med vårt arbete är vi aktiva i Uppsala och dess omnejd.

Vi är dina experter på städning!

Städ Uppsala

Små & stora uppdrag

En liten villa eller en stor företagslokal spelar för oss ingen roll, vi lägger alltid ner samma noggrannhet i vårt utförande!

Alltid nöjda kunder

Att du blir nöjd med vår arbete är av största vikt, vi gör alltid allt för att du som kund ska få ett resultat som du är tillfreds med.

Städ Uppsala

Vad vi erbjuder för tjänster

Vårt tjänsteutbud heltäckande tjänster inom städ för både privatpersoner och företag. Som städföretag står vi för kvalitet och noggrannhet, det ska helt enkelt vara en självklarhet för kunden att förvänta sig ett utmärkt arbete. De produkter i kombination med rengöringsmetoderna vi använder oss av ger ett skinande rent resultat.

Städ

Genom vårt breda tjänsteutbud kan vi erbjuda gedigen hjälp med det mesta inom branschen. Bland våra tjänster finns bland annat storstädning, hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Att anlita oss för städning ger dig utrymme för att spendera din tid på något du tycker om eller behöver göra. Vi skräddarsyr städningen utefter dina behov och önskemål, så att vi bidrar till att du får en ren och trevlig inomhusmiljö.

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Du kan kontakta oss på följande sätt:

Pada Städ

Yresta 77, 755 96 Uppsala

073- 63 54 716

padastadning@gmail.com

Städ Uppsala

Välkommen till Pada Städ, dina specialister på rena inomhusmiljöer. Vi erbjuder tjänster inom städ för såväl företag och privatpersoner runt om i Uppsala. Låt oss ta hand om städningen!

Städ Uppsala