Pada Städ

Flyttstädning Enköping

För en enklare flytt

Varmt välkommen till Pada Städ, en städfirma som erbjuder bland annat flyttstädning i Enköping och dess omnejd. Här på Pada Städ är visionen tydlig, vi vill att våra resurser ska förenkla vardagen för våra kunder. Vi strävar efter att alltid leverera ett resultat där kvalitet står i fokus. Ett väl utfört arbete och en professionell service är vårt tillvägagångssätt för att göra respektive kund nöjd. Kontakta oss redan idag om du önskar hjälp med flyttstäd, så ger vi dig en väl genomförd städning!

Om oss

Pada Städ är en städfirma där vi bryr oss om våra medarbetare och våra kunder, vi säkerställer att våra anställda trivs med sitt arbete och att kunden trivs med resultatet som vår kunniga personal utför. Här finns en fingertoppskänsla och stora kunskaper som möjliggör fantastiska resultat. Med vårt arbete utgår vi från Uppsala men arbetar även i dess omnejd, i bland annat Enköping.

Vi är dina experter på flyttstädning!

Flyttstädning Enköping

Små & stora uppdrag

En liten villa eller en stor företagslokal spelar för oss ingen roll, vi lägger alltid ner samma noggrannhet i vårt utförande!

Alltid nöjda kunder

Att du blir nöjd med vår arbete är av största vikt, vi gör alltid allt för att du som kund ska få ett resultat som du är tillfreds med.

Flyttstädning Enköping

Vad vi erbjuder för tjänster

Vårt tjänsteutbud heltäckande tjänster inom städ för både privatpersoner och företag. Som städföretag står vi för kvalitet och noggrannhet, det ska helt enkelt vara en självklarhet för kunden att förvänta sig ett utmärkt arbete. De produkter i kombination med rengöringsmetoderna vi använder oss av ger ett skinande rent resultat.

Flyttstädning

Att anlita oss för flyttstädning ger dig utrymme att spendera din tid på att flytta och komma i ordning i din nya bostad. Flyttstädningen genomförs efter en checklista för att godkännas av hyresvärden och den nyinflyttade. Vi bidrar till en ren och trevlig inomhusmiljö efter din flytt.

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar. Du kan kontakta oss på följande sätt:

Pada Städ

Yresta 77, 755 96 Uppsala

073- 63 54 716

padastadning@gmail.com

Flyttstädning Enköping

Välkommen till Pada Städ, dina specialister på rena inomhusmiljöer. Vi erbjuder tjänster inom städ för såväl företag och privatpersoner i Enköping med omnejd. Låt oss ta hand om din flyttstädning!

Flyttstädning Enköping